Nieuwe trailer voor Netflix’s The Guilty met Jake Gyllenhaal

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende misdaadthriller The Guilty, met in de hoofdrol Oscar-genomineerde Jake Gyllenhaal als 911 dispatcher. De film zal vanaf vrijdag 1 oktober te zien zijn op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

The Guilty

The Guilty trailer

The Guilty is een Engelse remake van de gelijknamige Deense film uit 2018. De hoofdrollen worden gespeeld door Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Riley Keough, Da’Vine Joy Randolph, Paul Dano en Bill Burr.

De film speelt zich af in de loop van een enkele ochtend in een alarmcentrale van 911. Call-operator Joe Baylor (Gyllenhaal) probeert een beller in groot gevaar te redden, maar hij ontdekt al snel dat niets is wat het lijkt, en de waarheid onder ogen zien is de enige uitweg.

The Guilty wordt geregisseerd door Antoine Fuqua, die zich herenigt met Gyllenhaal na Southpaw uit 2015. Het is geschreven door Nic Pizzolatto, met de originele regisseur Gustav Moller als uitvoerend producent. Het wordt geproduceerd door Gyllenhaal, Riva Marker, Kat Samick, Scott Greenberg, Michel Litvak, Gary Michael Walters, David Litvak, Svetlana Metkina en David Haring.

The Guilty is te zien op Netflix vanaf 1 oktober.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter