Nieuwe trailer voor Only Murders in the Building seizoen 2

Disney Plus Nederland heeft een gloednieuwe trailer onthuld voor Only Murders in the Building seizoen 2, dat op dinsdag 28 juni 2022 zal verschijnen. De trailer toont de terugkeer van Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez terwijl ze hun volgende moordmysterie met meer vertrouwen en vastberadenheid aanpakken. Het geeft ons ook een voorproefje van de nieuwe castleden van het tweede seizoen, waaronder Cara Delevingne en Amy Schumer. Bekijk de trailer hieronder.

Het eerste seizoen van Only Murders in the Building is in Nederland te zien op Disney Plus. Sinds het debuut heeft de serie positieve recensies gekregen van critici en prees ze de frisse kijk op het moordmysterie-genre en de uitvoeringen van de cast.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Only Murders in the Building seizoen 2 trailer

Only Murders in the Building seizoen 2 trailer

Only Murders in the Building wordt beschreven als een komische moordmysterieserie voor alle leeftijden. Het draait om drie vreemden die een obsessie met echte misdaad delen en plotseling in één ervan zijn verwikkeld. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er sprake is van moord en gebruiken ze hun kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het trio tot het besef dat er misschien een moordenaar tussen hen leeft terwijl ze zich haasten om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.

In seizoen 2, na de schokkende dood van de bestuursvoorzitter van Arconia, Bunny Folger, haasten Charles, Oliver en Mabel zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Er doen zich echter drie (ongelukkige) complicaties voor: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, ze zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast en ze hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

De serie heeft hoofdrollen voor Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Nathan Lane, Aaron Dominguez en Amy Ryan. Seizoen 2 zal ook de toevoeging van Cara Delevingne, Michael Rapaport, Amy Schumer en Shirley MacLaine bevatten.

Only Murders in the Building is geschreven en gemaakt door Martin en John Hoffman. Uitvoerende producenten zijn Martin, Hoffman, Short, Gomez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

Only Murders in the Building seizoen 2 zal op dinsdag 28 juni 2022 verschijnen op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter