Nieuwe trailer voor Paramount+ serie Tulsa King met Sylvester Stallone

Paramount+ heeft de volledige trailer uitgebracht voor Tulsa King, het aankomende misdaaddrama met Sylvester Stallone in zijn eerste grote tv-project sinds lange tijd. Tulsa King gaat in première met twee afleveringen op Paramount+ op zondag 13 november 2022. Bekijk hieronder de Tulsa King trailer.

De video toont Stallone die door zijn baas naar een afgelegen plek wordt gestuurd nadat hij uit de gevangenis is vrijgelaten. Nadat hij de ware bedoelingen van zijn voormalige bende beseft, gaat hij de uitdaging aan om zijn eigen criminele team op te bouwen, bestaande uit onwaarschijnlijke buitenbeentjes.

Tulsa King serie Stallone 2

Tulsa King serie 

De serie volgt de New Yorkse maffia-capo Dwight “The General” Manfredi net nadat hij na 25 jaar uit de gevangenis is vrijgelaten en zonder pardon verbannen is door zijn baas om een ​​winkel te openen in Tulsa, Okla. Beseffend dat zijn maffiafamilie misschien niet zijn beste belangen voor ogen heeft, bouwt Dwight langzaam een ​​crew op uit een groep onwaarschijnlijke personages, om hem te helpen een nieuw crimineel imperium te stichten op een plek die voor hem net zo goed een andere planeet zou kunnen zijn.

Naast Stallone zijn er ook rollen voor Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson en Garrett Hedlund.

Terence Winter fungeert als showrunner en schrijver van de serie en produceert samen met Sheridan, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Allen Coulter en Braden Aftergood.

De serie Tulsa King is vanaf 13 november te streamen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter