Nieuwe trailer voor Peter Rabbit 2: The Runaway

Sony Pictures Animation heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het vervolg Peter Rabbit 2: The Runaway. Deze kun je hieronder bekijken. De eerste film kreeg gemende recensies, maar wist wereldwijd meer dan $320 miljoen op te brengen. Voor de sequel keert regisseur en co-auteur Will Gluck (Annie) terug. De film moet vanaf 8 april 2020 in de bioscoop verschijnen.

Peter Rabbit 2: The Runaway

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

In Peter Rabbit 2: The Runaway is de beminnelijke schurk terug. Bea, Thomas en de konijnen hebben een geïmproviseerde familie gecreëerd, maar ondanks zijn inspanningen kan Peter zijn ondeugende reputatie niet van zich af schudden. Peter komt uit de tuin en bevindt zich in een wereld waar zijn kattenkwaad wordt gewaardeerd, maar wanneer zijn familie alles riskeert om hem te zoeken, moet Peter uitzoeken wat voor soort konijn hij wil zijn.

Acteur James Corden sprak de stem in van het bekende konijn. Naast Corden keren Margot Robbie en Elizabeth Debicki terug als de stemmen van Flopsy Rabbit en Mopsy Rabbit. Domhnall Gleeson en Rose Byrne keren ook terug als Thomas and Bea. De sequel heeft verder een rol voor David Oyelowo.