Nieuwe trailer Pixels met Adam Sandler

Sony Pictures heeft  een nieuwe trailer vrijgegeven voor Pixels. Deze kun je hieronder bekijken. In de film vatten aliens video’s van klassieke arcade spelletjes op als een oorlogsverklaring. Zij vallen de aarde aan en gebruiken de spelletjes als voorbeeld voor hun aanvallen.

Pixels film

In Pixels wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij kampioen arcade gaming was in de jaren ’80. Samen met een team van retro gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

Pixels wordt geregisseerd door Chris Columbus (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Percy Jackson and the Lightning Thief) op basis van een scenario door Tim Herlihy en Timothy Dowling.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Josh Gad en Peter Dinklage.

Pixels zal vanaf 20 augustus 2015 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter