Nieuwe trailer voor Prime Video serie A League of Their Own

Vandaag heeft Prime Video de officiële trailer voor de langverwachte serie A League of Their Own gepresenteerd. De boordevol actie zittende trailer geeft een knipoog naar zijn inspiratie, de originele film met dezelfde naam uit 1992, terwijl er nieuwe personages en hun individuele avonturen aan bod komen door middel van een frisse heruitvoering van zijn voorganger. De serie heeft acht afleveringen en gaat op 12 augustus wereldwijd in première. Bekijk de trailer hieronder.

A League of Their Own serie trailer

A League of Their Own serie trailer

A League of Their Own roept de vrolijke geest op van Penny Marshall’s populaire klassieker, terwijl het de blik verruimt om het verhaal te vertellen van een hele generatie vrouwen die ervan droomden om professioneel honkbal te spelen, zowel in de All-American Girls Professional Baseball League als daarbuiten. De show volgt Carson (Abbi Jacobson) en Max (Chanté Adams) en een nieuw team van scherpe en hilarische personages terwijl ze hun weg banen naar het veld, onderweg hun teams en zichzelf ontdekkend.

Met Abbi Jacobson als Carson, Chanté Adams als Max, D’Arcy Carden als Greta, Gbemisola Ikumelo als Clance, Roberta Colindrez als Lupe, Nick Offerman als Dove, Saidah Arrika Ekulona als Toni, Kate Berlant als Shirley, Kendall Johnson als Gary, Kelly McCormack als Jess, Alex Désert als Edgar, Priscilla Delgado als Esti, Aaron Jennings als Guy, Molly Ephraim als Maybelle, Melanie Field als Jo en Dale Dickey als Beverly.

A League of Their Own is afkomstig van Amazon Studios en Sony Pictures Television in samenwerking met Field Trip Productions. De serie is een productie en co-creatie van Will Graham en Abbi Jacobson. Field Trip’s Hailey Wierengo en Desta Tedros Reff zijn de uitvoerend producenten. Jamie Babbit regisseerde de pilot en is ook uitvoerend producent.

De serie A League of Their Own is vanaf 12 augustus 2022 te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter