Nieuwe trailer voor Princess Diana film Spencer met Kristen Stewart

NEON en Topic Studios hebben de nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Spencer, gebaseerd op de latere jaren van het leven van Diana, prinses van Wales, met Kristen Stewart in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

Spencer film

Trailer voor film Spencer

Het huwelijk van prinses Diana (Stewart) en prins Charles (Jack Farthing) is al lang bekoeld. Hoewel geruchten over affaires en echtscheidingen in overvloed aanwezig zijn, is vrede bevolen voor de kerstfestiviteiten op het Queen’s Sandringham Estate. Er wordt gegeten en gedronken, geschoten en gejaagd. Diana kent het spel. Maar dit jaar zal alles heel anders zijn. Spencer is een voorstelling van wat er tijdens die paar noodlottige dagen zou kunnen zijn gebeurd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kristen Stewart, Jack Farthing (Poldark, The Riot Club), Timothy Spall (Mr. Turner, Secrets & Lies), Sean Harris (Mission: Impossible films, The Green Knight) en Academy Award-genomineerde Sally Hawkins (The Shape of Water, Blue Jasmine).

De biografische dramafilm is geregisseerd door Pablo Larraín (Jackie, Neruda, Lisey’s Story) en geschreven door Steven Knight (Dirty Pretty Things, Eastern Promises, Locke). Spencer wordt geproduceerd door Juan de Dios Larraín, Jonas Dornbach, Paul Webster, Janine Jackowski en Maren Ade.

Spencer moet op 3 februari 2021 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter