Nieuwe trailer voor Puss in Boots: The Last Wish

Universal Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Puss in Boots: The Last Wish, de aankomende Shrek spin-off. Bekijk de trailer hieronder. De film staat gepland om op 21 december 2022 in de Nederlandse bioscoop te verschijnen. De trailer toont Puss in Boots (Antonio Banderas) die ontdekt dat hij zijn negende en laatste leven heeft bereikt. Vervolgens gaat hij op weg om zijn leven te herstellen door de Last Wish te vinden.

 

Puss in Boots: The Last Wish trailer

Puss in Boots: The Last Wish trailer

Dit najaar keert onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige terug. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (Salma Hayek).

Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro. De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje en de drie beren, “Big” Jack Horner en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf.

De stemmencast bestaat uit namen als Antonio Banderas als Puss in Boots, Salma Hayek als Kitty Softpaws, Harvey Guillén als Perro, John Mulaney als “Big” Jack Horner, Florence Pugh als Goldilocks, Wagner Moura als Big Bad Wolf, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez, Da’Vine Joy Randolph.

Puss in Boots: The Last Wish wordt mede geregisseerd door Joel Crawford en Januel Mercado, met Mark Swift als producer. Ze werkten allemaal eerder samen aan The Croods: A New Age in 2021.

De Shrek-franchise had tussen 2001 en 2010 een brutowinst van bijna $3 miljard. De spin-off van Puss in Boots in 2011 verdiende een extra wereldwijde box office van ongeveer $555 miljoen. Het verdiende een nominatie voor beste animatiefilm bij de 84e Academy Awards.

Puss in Boots: The Last Wish moet op 21 december 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter