Nieuwe trailer voor Resident Evil Netflix serie

Netflix heeft de nieuwe trailer uitgebracht voor de serie Resident Evil, het aanstaande live-action horrordrama, dat op 14 juli verschijnt. Bekijk hieronder de Resident Evil trailer.

 

Resident Evil Netflix serie trailer

De serie speelt zich af in het jaar 2036, 14 jaar nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven in een wereld die wordt overspoeld door bloeddorstige geïnfecteerde en krankzinnige wezens. In dit absolute bloedbad wordt Jade achtervolgd door haar verleden in New Raccoon City, door de huiveringwekkende connecties van haar vader met de Umbrella Corporation, maar vooral door wat er met haar zus, Billie, is gebeurd.

De live-action Resident Evil serie is gebaseerd op Capcoms populaire videogamefranchise en is afkomstig van Supernatural executive producer Andrew Dabb, die optreedt als schrijver, executive producer en showrunner. Het zal naar verluidt plaatsvinden tussen twee tijdlijnen met dezelfde hoofdrolspeler.

In de hoofdrol John Wick-acteur Lance Reddick als Albert Wesker, het gemene hoofd van Umbrella Corporation. Het personage werd eerder gespeeld door Jason O’Mara en Shawn Roberts in de door Milla Jovovich geleide live-action films, en door Tom Hopper in de recente reboot Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

Andere castleden zijn Ella Balinska (Charlie’s Angels), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina), Tamara Smart (A Babysitter’s Guide to Monster Hunting), Siena Agudong (No Good Nick) en Paola Nuñez (Bad Boys for Life) samen met Ahad Raza Mir, Connor Gossatti en Turlough Convery.

De serie van acht afleveringen is ook geschreven en uitvoerend geproduceerd door Mary Leah Sutton, met Robert Kulzer en Oliver Berben van Constantin Film als uitvoerende producenten. Constantin Film, de studio achter de blockbuster-filmfranchise, is de studio van het project en CEO Martin Moszkowicz produceert ook.

Resident Evil is vanaf 14 juli 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter