Nieuwe trailer voor Robert Zemeckis’ Welcome To Marwen

Universal Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Welcome to Marwen, de nieuwe film van Academy Award winnaar Robert Zemeckis, de filmmaker achter Forrest Gump, Flight en Cast Away. De film vertelt het wonderbaarlijk waargebeurde verhaal van de ruzie van een gebroken man terwijl hij ontdekt hoe artistieke verbeeldingskracht de menselijke geest kan herstellen.

Welcome to Marwen

Wanneer een verwoestende aanval Mark Hogancamp (Steve Carell) verbrijzelt en alle herinneringen wegvaagt, verwacht niemand herstel. Door stukken uit zijn oude en nieuwe leven samen te stellen, creëert Mark zorgvuldig een wonderbaarlijke stad waar hij kan helen en heroïsch kan zijn. Terwijl hij een verbazingwekkende kunstinstallatie bouwt – een bewijs aan de machtigste vrouwen die hij kent – krijgt hij in zijn fantasiewereld kracht om te triomferen in de echte wereld.

Oscarwinnaar Robert Zemeckis (Forrest Gump, Flight, Cast Away) regisseert Steve Carrell in het ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen. Het scenario voor Welcome to Marwen is geschreven door Caroline Thompson en door Robert Zemeckis, die de film ook produceerde samen met Oscarwinnend producent Steve Starkey (Forrest Gump, Flight), Jack Rapke (Cast Away, Flight) en Cherylanne Martin (The Pacific, Flight) van Zemeckis’ bij Universal ondergebrachte productiemaatschappij ImageMovers. Uitvoerend producenten zijn Jackie Levine en ook Jeff Malmberg, die in 2010 de aangrijpende documentaire maakte waarop de film is gebaseerd.

De cast bestaat naast Carell uit Leslie Mann, Diane Kruger, Merritt Wever, Janelle Monáe, Eiza González, Gwendolyn Christie, Leslie Zemeckis, Neil JacksonWelcome to Marwen draait vanaf 10 januari 2019 in de Nederlandse bioscoop.