Nieuwe trailer voor Robin Hood met Taron Egerton

Lionsgate heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Robin Hood. Deze kun je hieronder bekijken.

Robin Hood

In de film starten een door de oorlog geharde kruisvaarder en een Moorse commandant een gedurfde opstand tegen de corrupte Engelse kroon in een spannend actie-avontuur. Boordevol gruizige exploits op het slagveld, verbluffende gevechtschoreografie en een tijdloze romance, is Robin Hood een nooit eerder gezien verhaal over hoe Robin Hood het icoon en de legende werd zoals we hem vandaag kennen.

De cast van de nieuwe film bestaat uit Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Eddie the Eagle) als de titelheld, Jamie Foxx (Django Unchained, Ray) als Little John, Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) als Will Scarlet, Eve Hewson (Bridge of Spies) als Maid Marion, Tim Minchin (Californication) als Friar Tuck en Paul Anderson (Peaky Blinders, The Revenant) als Guy of Gisborne.

Otto Bathurst regisseert de film op basis van een scenario door Joby Harold. Robin Hood wordt geproduceerd door Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson Killoran, Basil Iwanyk, Tory Tunnell en Joby Harold. De film zal vanaf november 2018 te zien zijn in de bioscoop.