Nieuwe trailer voor Sex Education seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Sex Education seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. De serie is vanaf 17 januari 2020.

Sex Education seizoen 2

Sex Education is het verhaal van Otis Milburn: een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder (en sekstherapeute) Jean woont. In seizoen 1 startten Otis en zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie van waaruit Otis zijn ‘ervaring’ en advies op het gebied van seks met zijn medeleerlingen deelde. In seizoen 2 moet laatbloeier Otis zijn recent ontdekte seksuele driften leren beheersen om de relatie met zijn vriendin Olga te doen slagen. Tegelijkertijd wordt de spanning tussen Maeve en hemzelf steeds intenser. Ondertussen is Moordale Secondary in de greep van een uitbraak van chlamydia waardoor seksuele voorlichting nóg belangrijker wordt. En de komst van een aantal nieuwelingen in de stad zorgt voor flink wat onrust.

De cast bestaat onder andere uit Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee-Lou Wood,  Connor Swindells, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Jim Howick.