Nieuwe trailer voor sitcom Young Rock met Dwayne Johnson

Dwayne Johnson heeft op Twitter een ​​gloednieuwe Young Rock trailer vrijgegeven. De aankomende NBC-serie is gebaseerd op Johnson’s kindertijd en tienerjaren. De serie start op dinsdag 16 februari 2021 en je kunt de trailer hieronder bekijken!

Young Rock trailer

De serie is een ‘oorsprongsverhaal’ gebaseerd op de echte kindertijd van Johnson, die opgroeide tot een van de beroemdste professionele worstelaars en filmsterren ter wereld.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bradley Constant, Uli Latukefu, Adrian GroulxStacey Leilua neemt de rol op zich van Johnson’s moeder Ata Johnson, zijn overleden vader wordt gespeeld door Joseph Lee Anderson. Ana Tuisila speelt de grootmoeder Lia Maivia.

Young Rock gaat op 16 februari in première op NBC. De pilot is mede geschreven door Nahnatchka Khan en Fresh Off the Boat co-executive producer Jeff Chiang. De serie is geproduceerd door Universal Television, Johnson’s Seven Bucks Productions en Khan’s Fierce Baby Productions.

Young Rock is mede geschreven door Nahnatchka Khan en Jeff Chiang, die samen met Dany Garcia, Hiram Garcia, Brian Gewirtz en Jennifer Carreras ook als uitvoerende producenten zullen dienen. De serie is een coproductie tussen Universal Television, Seven Bucks Productions en Khan’s Fierce Baby Productions.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter