Nieuwe trailer voor Stan and Ollie

Sony Pictures Classics heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de biopic Stan & Ollie met Steve Coogan en John C. Reilly als Stan Laurel en Oliver Hardy! Deze kun je hieronder bekijken.

Steve Coogan en John C. Reilly zullen komieken Stan Laurel en Oliver Hardy spelen in een biopic. Shirley Henderson en Nina Arianda spelende de vrouwen van het duo, Lucille en Ida.

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, is het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.

Jon S. Baird regisseert de film op basis van een scenario door Jeff Pope, die eerder met Coogan samenwerkte aan PhilomenaStan & Ollie wordt geproduceerd door Fable Pictures, Sonesta Films en is ontwikkeld door BBC Films. De film zal op 1 januari 2019 in de bioscopen verschijnen.