Nieuwe trailer voor Stephen King‘s IT

Nieuwe trailer voor Stephen King‘s ITWarner Bros. Pictures en New Line Cinema hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende IT remake, wederom gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. De trailer is hieronder te bekijken.

[youtube xKJmEC5ieOk]

In een klein stadje in Maine, komen zeven kinderen die bekend staan als de Losers Club lijnrecht tegenover een monster te staan in de vorm van clown Pennywise.

De verfilming zal bestaan uit twee films, waarvan de eerste zich richt op een groep tieners die zichzelf de Losers Club noemt en het tegen een boosaardige entiteit moet opnemen, terwijl het tweede deel laat zien hoe de volwassen versies van deze personages omgaan met de gevolgen van wat zij hebben doorstaan in hun jonge jaren.

De clown wordt vertolkt door Bill Skarsgård. Andere hoofdrollen zijn er voor Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs en Jeremy Ray Taylor. De IT remake wordt geregisseerd door Andrés Muschietti en geproduceerd door Dan Lin, Roy Lee, Seth Grahame-Smith en David Katzenberg. IT zal vanaf 7 september 2017 te zien zijn.