Nieuwe trailer voor Summer of ’84

Gunpowder & Sky heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Summer of ’84, de horror thriller van RKSS, de regisseurs van de cult Netflix hit Turbo Kid. Bekijk deze hieronder.

Summer of ’84

Elke seriemoordenaar is iemands buurman. Voor de 15-jarige Davey is de gedachte aan een seriemoordenaar in zijn voorstedelijke stad een eng en toch opwindend vooruitzicht aan het begin van een luie zomer. Davey en zijn vrienden dromen over seksuele veroveringen tot het nieuwsbericht over de moordenaar van Cape May. Davey overtuigt zijn vrienden ervan dat ze het moeten onderzoeken, en ze ontdekken dat zijn buurman, een bescheiden politieman, de hoofdverdachte kan zijn. Zou Davey gelijk kunnen hebben, of is het zijn overactieve verbeelding?

Summer of ’84 heeft hoofdrollen voor Graham Verchere (Fargo, The Good Doctor), Judah Lewis (Demolition, The Babysitter), Cory Gruter-Andrew (The 100), Caleb Emery (Goosebumps, American Vandal) en Rich Sommer (Mad Men). Het scenario is geschreven door Matt Leslie en Stephen J. Smith. Summer of ’84 wordt geregisseerd door Anouk Whissell, Francois Simard en Yoann-Karl Whissel, aka RKSS.

De film draait vanaf 10 augustus 2018 in de Amerikaanse bioscopen en zal vanaf 24 augustus 2018 verkrijgbaar zijn On Demand en Digital HD.