Nieuwe trailer voor The Front Runner met Hugh Jackman

Columbia Pictures heeft nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende politieke drama The Front Runner met in de hoofdrol Hugh Jackman als Gary Hart. Bekijk deze hieronder.

The Front Runner met Hugh Jackman

Oscar-genomineerde Hugh Jackman schittert als de charismatische politicus Gary Hart in de film die de opkomst en ondergang volgt van senator Hart. Hij sprak tot de verbeelding van jonge kiezers en werd beschouwd als de koploper voor de democratische presidentskandidaat van 1988 totdat zijn campagne buiten spel werd gezet door het verhaal van een buitenechtelijke relatie met Donna Rice. Toen tabloidjournalistiek en politieke journalistiek voor het eerst samensmolten, moest senator Hart uit de race stappen – gebeurtenissen die een diepgaande en blijvende impact op de Amerikaanse politiek en het wereldtoneel achterlieten.

The Front Runner heeft tevens rollen voor Vera Farmiga (The Conjuring), J.K. Simmons (Juno), Alfred Molina (FX’s The Feud), Sara Paxton (Twin Peaks) en Kaitlyn Dever.

Jason Reitman (Tully) heeft de film geregisseerd, welke zijn wereldpremière beleeft tijdens het Telluride Film Festival en screen at TIFF. De film draait vanaf november in de bioscoop.