Nieuwe trailer voor The Fugitive serie met Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook

Quibi heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de serie adaptatie The Fugitive met Emmy en Golden Globe-winnaar Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook (Logan, Predator) in de hoofdrol. De trailer kun je hieronder bekijken.

The Fugitive serie

Sutherland speelt de rol van rechercheur Clay Bryce, terwijl Holbrook de rol van Mike Ferro op zich neemt. Daarnaast zijn er rollen voor Natalie Martinez, Tiya Sircar, Brian Geraghty, Genesis Rodriguez, Glenn Howerton, Daniel David Stewart, Keilani Arellanes.

In The Fugitive reboot, wanneer een bom afgaat in de metro van Los Angeles, wil Mike Ferro alleen maar zorgen dat zijn vrouw Allison en zijn 10-jarige dochter Pearl veilig zijn. Maar het gebrekkige bewijs ter plaatse en de “tweet-now, confirm-later”-journalistiek schetsen een nachtmerrieachtig beeld: het ziet er naar uit dat Mike verantwoordelijk was voor de gruwelijke daad. Ten onrechte – en zeer publiekelijk – beschuldigd, moet Mike zijn onschuld bewijzen door de echte dader bloot te leggen, voordat de legendarische agent die het onderzoek leidt hem kan arresteren.

De serie is gemaakt door Nick Santora met Stephen Hopkins als regisseur en uitvoerend producent. De film The Fugitive uit 1993 met in de hoofdrol Harrison Ford was gebaseerd op de gelijknamige tv-series uit de jaren 60 van Roy Huggins.

The Fugitive serie is vanaf 3 augustus te zien op Quibi.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter