Nieuwe trailer voor The Handmaid’s Tale seizoen 5

Hulu heeft de trailer uitgebracht voor The Handmaid’s Tale seizoen 5, dat op 14 september terugkeert met de eerste twee afleveringen. In Nederland start de reeks een dag later, met twee afleveringen op Videoland. Hierna verschijnt er iedere week (op donderdag) een nieuwe aflevering. Bekijk de trailer hieronder.

The Handmaid’s Tale seizoen 5 trailer

The Handmaid’s Tale seizoen 5 trailer

In de serie probeert Offred, één van de weinige vruchtbare vrouwen, die bekent staan als Handmaids in de Republiek Gilead, zich staande te houden als een soort surrogaat-broeimachine in het huishouden van een machtig Commander en zijn lichtgeraakte vrouw.

In seizoen 5 wordt June geconfronteerd met gevolgen voor de moord op Serena’s echtgenoot Fred Waterford aan het einde van seizoen vier. Ook zal Commandant Lawrence samenwerken met tante Lydia terwijl hij Gilead probeert te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze doorgaan met hun missie om Hannah te redden.

De serie heeft rollen voor Emmy en Golden Globe Award-winnende actrice Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Samira Wiley, Bradley Whitford, Sam Jaeger, McKenna Grace, Zawe Ashton, Clea DuVall, Charlie Zeltzer, Max Minghella. Nieuwe toevoeging voor seizoen 5 is Christine Ko.

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood en werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu, in april 2018 begon het tweede seizoen en het derde seizoen is sinds 5 juni 2019 te zien.

The Handmaid’s Tale is uitvoerend geproduceerd door Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears en Ilene Chaiken. Margaret Atwood fungeert als co-executive producer voor seizoen drie van de serie. MGM is de internationale distributeur voor de serie.

The Handmaid’s Tale seizoen 5 is vanaf 14 september 2022 te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter