Nieuwe trailer voor The High Note met Dakota Johnson

Focus Features heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende muzikale komedie The High Note (voorheen getiteld Covers), met een ensemble cast onder leiding van Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon) en Tracee Ellis Ross (Black-ish). De trailer kan hieronder worden bekeken!

The High Note met Dakota Johnson

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) is een superster in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Zowel haar talent als haar ego zijn tot ongekende hoogtes gestegen. Maggie (Dakota Johnson) is haar trouwe assistente, die non-stop met de meest uiteenlopende klusjes bezig is, maar er nog steeds van droomt om ooit muziekproducent te worden. Als de manager van Grace (Ice Cube) haar een keuze voorlegt die haar carrière een andere wending kan geven, komen Maggie en Grace met een plan dat hun levens voorgoed kan veranderen.

De ensemble-cast, geleid door Johnson en Ross, heeft ook rollen voor Kelvin Harrison Jr., Zoë Chao, Ice Cube, June Diane Raphael, Deniz Adkeniz, Bill Pullman, Eddie Izzard en Diplo.

Nisha Ganatra, die indruk maakte met de komedie Late Night op het Sundance Film Festival, regisseert de film op basis van een scenario door Flora Greeson. Tim Bevan en Eric Fellner zullen dienen als producenten.

The High Note moet vanaf 8 mei in de bioscoop verschijnen!