Nieuwe trailer voor The Invisible Man

What you can’t see can hurt you. Universal Pictures en Blumhouse Productions hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Invisible Man. Daarnaast is er ook een speciale IMAX-poster verschenen. Bekijk deze hieronder. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie.

The Invisible Man

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

Tweevoudig Emmy en Golden Globe winnaar Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale, Us) en Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House) spelen de hoofdrol in de film. Daarnaast zijn er rollen voor Storm Reid (A Wrinkle in Time, 12 Years a Slave, When They See Us), Harriet Dyer (No Activity) en Aldis Hodge (Hidden Figures, Underground, City on a Hill).

The Invisible Man is geschreven, geregisseerd en mede-geproduceerd door Leigh Whannell één van de oorspronkelijke bedenkers van de Saw-franchise, die recentelijk ook nog Upgrade en Insidious: Chapter 3 geregisseerd heeft.

Oorspronkelijk bedoeld om deel uit te maken van het Dark Universe, wordt de film nu ontwikkeld als een op zichzelf staand project. De aankomende remakes zijn “rooted in horror, with no restrictions on budget, tone or rating,” met verschillende interpretaties van de verhalen van klassieke personages om een ​​nieuwe generatie fans aan te spreken.

Claude Rains speelde The Invisible Man in Universal’s film uit 1933, welke gebaseerd was op de roman uit 1897 van H.G. Wells. Hoewel Rains ‘Griffin de eerste film niet overleefde, werd de film toch een franchise. The Invisible Man Returns volgde in 1940, samen met The Invisible Woman. Daarna verscheen Invisible Agent in 1942 en The Invisible Man’s Revenge in 1944.

De film zal op 5 maart 2020 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.