Nieuwe trailer voor The Rhythm Section trailer met Blake Lively

Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor regisseur Reed Morano’s espionage thriller The Rhythm Section, waarin we een eerste blik krijgen op Blake Lively‘s personage. Bekijk de trailer hieronder. De film heeft tevens rollen voor Jude Law en Sterling K. Brown.

The Rhythm Section

The Rhythm Section is een eigentijdse bewerking van het eerste boek uit de “Stephanie PPatrick”serie van de Britse thrillerschrijver Mark Burnell. Heroine, Stephanie Patrick (Blake Lively) is van slag na de dood van haar familie in een vliegtuigcrash, een vlucht waar ze op had moeten vliegen. Nadat ze ontdekte dat de crash geen ongeluk was, wekt haar woede een nieuw doel op en gaat ze de waarheid proberen te achterhalen. De nieuwe, en dodelijke, Stephanie Patrick is op een missie om de leegte te vullen tussen wat ze weet en wat haar wordt verteld. Andere romans in de populaire serie van Burnell zijn “Gemini”, “The Third Woman” en “Chameleon”.

Michael G Wilson en Barbara Broccoli van EON Productions (SPECTRE, Skyfall, Quantum of Solace, Casino Royale, Die Another Day, The World is Not Enough, Tomorrow Never Dies, GoldenEye) zullen produceren. Stuart Ford en Greg Shapiro (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) en auteur/scenarist Mark Burnell zijn uitvoerend producenten.

The Rhythm Section draait vanaf 31 januari 2020 in de bioscoop.