Nieuwe trailer voor The Secret Garden

Studiocanal heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun aankomende filmadaptatie The Secret Garden, gebaseerd op de klassieke fantasieroman van Frances Hodgson Burnett met dezelfde naam. Bekijk de trailer hieronder. De film heeft rollen voor Colin Firth (The King’s Speech) en Dixie Egerickx (The Little Stranger). 

 The Secret Garden
Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx) overlijden, wordt ze naar haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest.

De film heeft rollen voor Dixie Egerickx als Mary Lennox, Colin Firth als Archibald Craven en Julie Walters (Paddington 1 & 2) als Mrs Medlock. Daarnaast zijn er rollen voor Amir Wilson, Isis Davis en Edan Hayhurst.

De film wordt geregisseerd door Marc Munden (Utopia, The Mark of Cain, The Devil’s Whore). Hij staat vooral bekend om zijn werk op tv. The Secret Garden werd geadapteerd door scenarist Jack Thorne (Shameless).

David Heyman (Harry Potter, Gravity) en Rose Alison (Boy in the Striped Pyjamas, Testament of Youth) zullen produceren.

Vanaf 15 april 2020 in de bioscoop.