Nieuwe trailer voor The Super Mario Bros. Movie

Universal Pictures en Nintendo hebben de nieuwe trailer vrijgegeven voor The Super Mario Bros. Movie. De animatiefilm is een samenwerking tussen Nintendo en Illumination. Bekijk de trailer hieronder.

De film heeft rollen voor Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian Maniscalco als Spike.

The Super Mario Bros. Movie

The Super Mario Bros Movie

De hoofdrol in The Super Mario Bros Movie is natuurlijk voor de beroemde loodgieter Mario Mario. De film is geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (medewerkers aan Teen Titans Go! To the Movies) naar een scenario van Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions: The Rise of Gru). Het is geproduceerd door de oprichter en CEO van Illumination, Chris Meledandri en Nintendo-legende Shigeru Miyamoto. Het wordt medegefinancierd door Nintendo en Universal Pictures, die de film wereldwijd zullen uitbrengen.

Eerder was er natuurlijk die live-action film uit 993, geregisseerd door Annabel Jankel en Rocky Morton en geschreven door Parker Bennett, Terry Runté en Ed Solomon. De film had hoofdrollen voor onder meer Bob Hoskins, John Leguizamo, Dennis Hopper, Samantha Mathis, Fisher Stevens, Fiona Shaw en Richard Edson. De film werd door critici neergesabeld.

The Super Mario Bros Movie draait vanaf 5 april 2023 exclusief in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter