Nieuwe trailer voor zevende en laatste seizoen Orange is the New Black

Het zevende seizoen van de hitserie Orange is the New Black staat voor de deur: vanaf 26 juli is het laatste seizoen te zien op Netflix. Vandaag lanceert Netflix de nieuwe trailer en het speciale artwork. Deze kun je hieronder bekijken.

Orange is the New Black

Om deze serie feestelijk af te sluiten voor alle trouwe fans hebben de cast en makers van Orange is the New Black het artwork laten ontwerpen door niemand minder dan ‘The Orange Army’. Tien toegewijde getalenteerde artiesten vanuit onder meer Groot Brittanië, Armenië, Brazilië, Italië en de Verenigde Staten werden hoogstpersoonlijk via social media geselecteerd en zien hun eigen ontwerpen nu terug op bussen, gebouwen en billboards overal ter wereld ter ere van het zevende en tevens laatste seizoen van hun favoriete serie.

In het laatste seizoen komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper worstelt met het leven, terwijl het leven in Max, net zo corrupt en onrechtvaardig als altijd, zonder haar doorgaat. Taystee’s vriendschap met Cindy is nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winst van Polycon. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.

De serie gaat over de fictieve vrouwengevangenis Litchfield in de Amerikaanse staat New York en is gebaseerd op de best-selling memoires van Piper Kerman. De comedy/drama serie heeft hoofdrollen voor Taylor SchillingUzo AdubaKate MulgrewLaura PreponLaverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Samira Wiley, Taryn Manning, Yael Stone, Jackie Cruz, Lea DeLaria, Adrienne C. MooreElizabeth Rodriguez, Nick Sandow.