Nieuwe tv-spot voor Het Wilde Avontuur (The Call of The Wild)

20th Century Fox heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor Het Wilde Avontuur (originele titel The Call of The Wild). Bekijk deze hieronder. Hoofdrollen worden gespeeld door Harrison Ford (Blade Runner 2049Star Wars: The Force Awakens), Dan Stevens (Beauty and the BeastLegion), Cara Gee (The Expanse) en Karen Gillan (Guardians of the Galaxy, Jumanji: Welcome to the Jungle).

 

Het Wilde Avontuur

Het Wilde Avontuur

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in Het Wilde Avontuur. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas. Het Wilde Avontuur is een hybride van live action en geanimeerde filmproductie. De film is gecreëerd door een mix van visuele effecten en een bijzondere animatietechnologie die de dieren tot leven te brengen en hun tot authentieke karakters te maken.

De film is een adaptatie van de roman van Jack London uit 1903. De film wordt geregisseerd door Oscar-genomineerde Chris Sanders (The Croods, How to Train Your Dragon) op basis van een scenario door de Oscar-genomineerde Michael Green (Logan, American Gods).

Erwin Stoff (The Matrix, 13 Hours) produceert naast coproducent Ryan Stafford (War for the Planet of the Apes). Diana Pokorny (Downsizing, Daddy’s Home) zal dienen als uitvoerend producent samen met Steve Asbell.

Het Wilde Avontuur / The Call of The Wild draait vanaf 19 februari 2020 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter