Nieuwe tv-spot voor Pokémon Detective Pikachu

Ryan Reynolds heeft op Twitter een ​​geheel nieuwe tv-spot vrijgegeven voor Legendary PicturesPokémon Detective Pikachu. Bekijk deze hieronder.

Pokémon Detective Pikachu

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar wat er is gebeurd. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader; Detective Pikachu, een schattige, hilarische super detective/grappenmaker die zelfs voor zichzelf nog een verwarring is. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan verschillende Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.

Na de overweldigende release in 1996 is de Pokémon franchise een enorm succes geworden. Een succes wat bestaat uit een computer game fanclub die meer dan 300 miljoen eenheden verkocht heeft; een kaartspel in meer dan 11 talen heeft uitgebracht met meer dan 23,6 miljard verkochte kaarten; een anime televisie serie die momenteel in het 20e seizoen zit en beschikbaar is in 98 landen; geanimeerde films die meer dan 700 miljoen dollar in de box office hebben opgebracht; en ook nog de velen boeken, manga comics, muziek, speelgoed.

Pokémon Detective Pikachu heeft hoofdrollen voor Ryan Reynolds (Deadpool) als het titelpersonage, Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom), Kathryn Newton (Big Little Lies), Ken Watanabe (The Last Samurai), Suki Waterhouse (Assassination Nation), Rita Ora (Fifty Shades Freed) en Bill Nighy (Gideon’s Daughter).

Pokémon Detective Pikachu is geregisseerd door Rob Letterman op basis van een scenario door Nicole Perlman en Alex Hirsch. De film draait vanaf 8 mei 2019 in de Nederlandse bioscoop.