Nieuwe clip voor Veronica Mars film

Veronica Mars is terug met een nieuwe clip. In de nieuwe clip zien we Veronica met haar vader Keith Mars, terwijl ze Advocaat versus Prive-Detective geintjes maken. Aan het einde van de clip zien we Wallace en Mac met een verrassing voor Veronica. Bekijk deze hieronder.

Veronica Mars is het vervolg op de gelijknamige serie. Tien jaar nadat Veronica afstudeerde van school keert ze terug voor een reünie. Ze is in die 10 jaar geen enkele keer naar Neptune teruggekeerd en heeft een rechtenopleiding gevolgd in New York. Eenmaal op de reünie treft ze veel oude bekenden waaronder haar ex Logan. Die wordt er echter van beschuldigd de moord te hebben gepleegd op zijn beroemde vriendin. Hij roept haar hulp in en Veronica trekt nog een keer, met de hulp van haar vader en vrienden, de detectiveschoenen aan en gaat op onderzoek uit.

De film is geregisseerd door Rob Thomas op basis van een scenario door Thomas en Diane Ruggiero.

Veronica Mars heeft in de hoofdrollen Kristen Bell, Jason Dohring, Chris Lowell, Ryan Hansen, Krysten Ritter, Percy Daggs III, Tina Majorino, Francis Capra, Ken Marino en Enrico Colantoni.