Nieuwe Will Smith films naar verluidt opgeschort, waaronder Bad Boys 4

Nieuwe Will Smith films zijn naar verluidt opgeschort, waaronder Bad Boys 4. Ook de nieuwe Netflix-film van Smith zou op losse schroeven staan.

Volgens een nieuw bericht zijn meerdere Will Smith projecten opgeschort. The Hollywood Reporter meldt dat de nieuwe Netflix-film Fast and Loose, over een man met geheugenverlies die ontdekt dat hij een dubbelleven leidt als een kingpin en een CIA-agent, “stilletjes” op een laag pitje wordt gezet. Dat geldt ook voor Bad Boys 4.

De vorige film Bad Boys for Life werd een van de verrassingshits in 2020, met een opbrengst van meer dan $ 425 miljoen aan de kassa. Een sequel was gepland, maar zal volgens de laatste berichten nu op “pauze” worden gezet. Smith heeft ook Apple-film Emancipation in postproductie, hoewel de release nog geen datum heeft.

Will Smith films

Tijdens de Oscar uitreiking 2022 sloeg Will Smith komiek Chris Rock nadat deze een grap had gemaakt over Jada Pinkett Smith welke een rol zou moeten spelen in G.I. Jane 2 vanwege haar geschoren hoofd. Pinkett Smith lijdt aan alopecia, een aandoening waarbij je plots hevige haaruitval krijgt.

Will Smith werd kort na het incident bekroond als beste acteur voor zijn rol in King Richard. Tijdens zijn toespraak was Smith duidelijk emotioneel. Hij bood zijn excuses aan richting de Academy en het publiek, maar niet richting Rock. De Academy heeft in een statement laten weten dat ze geen vorm van geweld goedkeuren. Smith bood enkele dagen na het incident zijn excuses nogmaals aan. Al is hij nu ook afgetreden als lid van de Academy of Motion Picture Arts & Sciences.

Update: volgens bronnen is Bad Boys 4 nog steeds in productie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter