Nieuwe Wonder Woman trailer en poster

Warner Bros. Pictures en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende superheldenfilm Wonder Woman. Deze kan je hieronder bekijken.

Nieuwe Wonder Woman poster

Wonder Woman trailer

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazonen, een getrainde,  onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijslijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

De film heeft hoofdrollen voor Gal Gadot, Chris PineRobin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena AnayaConnie Nielsen, Lisa Loven Kongsli en Lucy Davis.

De film is geregisseerd door Patty Jenkins. Het scenario is geschreven door Zack Snyder, Allan Heinberg, Geoff Johns, William Moulton Marston, Jason Fuchs. Zack Snyder zal samen met Deborah Snyder, Charles Roven en Richard Suckle produceren.

Wonder Woman staat gepland voor 1 juni 2017.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter