Nightbooks met Krysten Ritter vanaf 15 september op Netflix

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Nightbooks, David Yarovesky en Sam Raimi’s aanstaande horrorfantasiefilmbewerking van J.A. White’s kinderboek met dezelfde naam. De film heeft een hoofdrol voor Jessica Jones-actrice Krysten Ritter. Vanaf 15 september is de film te zien op Netflix. De verfilming volgt Alex, een jongen met een obsessie voor horror. Wanneer hij door een heks (Ritter) wordt opgesloten in haar magische appartement in New York, moet hij om in leven te blijven elke dag een eng verhaal voor haar bedenken. De trailer kun je hieronder bekijken.

Nightbooks Netflix

Nightbooks op Netflix

Alex is een creatieve jongen met een sterke passie voor het schrijven van enge verhalen. Maar als hij wordt bestempeld als raar en afgewezen voor wat hij leuk vindt, zweert hij dat hij nooit meer zal schrijven. Dat is wanneer een boze heks hem gevangen neemt in haar magische appartement in New York City en eist dat hij haar elke avond een nieuw verhaal vertelt als hij in leven wil blijven. Binnen opgesloten met Lenore, de hatelijke kat van de heks die al zijn bewegingen in de gaten houdt, ontmoet Alex Yasmin, een andere jonge gevangene die heeft geleerd hoe hij de slechte grillen van de heks moet overleven. Met de hulp van Yasmin moet Alex leren omarmen wat hem uniek maakt – zijn liefde voor enge verhalen – en zijn eigen lot herschrijven om ze te bevrijden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Krysten Ritter, Winslow Fegley, Lidya Jewett.

De regie van de film was in handen van David Yarovesky (Brightburn) en Sam Raimi (Spider-Man trilogie, Evil Dead) was een van de producenten. Nightbooks is geschreven door Mikki Daughtry en Tobias Iaconis, gebaseerd op J.A. White’s horror-fantasieroman uit 2018.

Nightbooks verschijnt 15 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter