Nikolaj Coster-Waldau in trailer Shot Caller

Saban Films heeft de poster en trailer vrijgegeven voor de thriller Shot Caller. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we Game of Thrones-acteur Nikolaj Coster-Waldau.

[youtube Xm157yQ7g1E]

Nikolaj Coster-Waldau in trailer Shot Caller

Jacob Harlan is een succesvolle zakenman met een liefhebbende familie. Een gezellig avondje uit met zijn vrouw en twee vrienden eindigt in een nachtmerrie wanneer Jacob een auto-ongeluk veroorzaakt en één van zijn passagiers omkomt. Omdat hij vooraf gedronken had krijgt hij een fikse celstraf. In de gevangenis ontdekt Jacob spoedig dat als hij wil overleven, hij zichzelf zal moeten veranderen. Hij gaat echter in zee met gevaarlijke criminelen die Jacob tot Money kneden – een onbewogen, maar belangrijk bendelid. Wanneer Money/Jacob eindelijk zijn vrijheid terugkrijgt, wordt hij door zijn opgesloten ‘maten’ gedwongen een laatste misdaad uit te voeren.

Shot Caller is geschreven en geregisseerd door Ric Roman Waugh (Snitch). Naast Coster-Waldau zijn er ook rollen voor Jeffrey Donovan, Lake Bell, Holt McCallany, Benjamin Bratt, Omari Hardwick en Jon Bernthal. Shot Caller gaat aanstaande vrijdag in première tijdens het Los Angeles Film Festival. Vanaf 24 augustus in de bioscoop.