Nine Perfect Strangers vanaf 31 augustus op FOX

Bekijk vanaf woensdag 31 augustus om 20:35 uur een dubbele aflevering van Nine Perfect Strangers op FOX! In de serie adaptatie van de bestverkochte roman van Liane Moriarty speelt Nicole Kidman een mysterieuze wellness-goeroe van een ietwat griezelig toevluchtsoord genaamd het Tranquilim House. Er zijn ook rollen voor Oscar-genomineerden Melissa McCarthy en Michael Shannon. Bekijk hieronder de Nine Perfect Strangers trailer.

Nine Perfect Strangers fox

Nine Perfect Strangers op FOX

Gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Liane Moriarty, zal de gelimiteerde serie naar verwachting plaatsvinden in een gezondheids- en wellnessresort dat genezing en transformatie belooft in slechts een tijdsbestek van 10 dagen. Het zal het verhaal volgen van negen gestreste stadsbewoners die proberen een pad te vinden dat hun manier van leven zal verbeteren. Over hen waakt de directeur van het resort, Masha, een vrouw met een missie om hun vermoeide geest en lichaam nieuw leven in te blazen. Maar al snel zullen ze beseffen dat niet alles is wat het lijkt te zijn, aangezien deze negen vreemden geen idee hebben wat hen te wachten staat.

De sterrencast van Nine Perfect Strangers wordt geleid door Nicole Kidman (Big Little Lies) als Masha, Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?, The Kitchen) als Frances, Luke Evans (The Alienist) als Lars, Michael Shannon (The Shape of Water) als Napoleon, Regina Hall (Girls’ Trip) als Carmel, Asher Keddie (Offspring) als Heather, Grace Van Patten (Tramps) als Zoe Marconi, Manny Jacinto (The Good Place) als Yao, Melvin Gregg als Ben, Samara Weaving als Jessica, Tiffany Boone als Delilah en Bobby Cannavale als Tony.

De serie is gemaakt door David E. Kelley en John-Henry Butterworth van Big Littles Lies.

Nine Perfect Strangers is vanaf woensdag 31 augustus 2022 om 20:35 uur te zien met een dubbele aflevering op FOX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter