Nobody Has To Know vanaf 5 mei in de bioscoop

Filmdistributeur Gusto Entertainment brengt op 5 mei Nobody Has to Know uit, een ingetogen, liefdevol drama over twee geliefden die elkaar, na geheugenverlies van de één, weer tot elkaar moeten komen. Nobody Has to Know is het Engelstalige speelfilmdebuut van Belgisch regisseur Bouli Lanners (Les géants, Eldorado), die zelf ook de hoofdrol speelt. Games of Thrones-actrice Michelle Fairley speelt de vrouwelijke hoofdrol.

Nobody Has To Know

Nobody Has To Know

We vertrouwen op onze herinneringen om ons te vertellen wie we zijn. Maar wat als die herinneringen langzaamaan verdwijnen? Wiens verhalen komen daarvoor dan in de plaats? Dat is precies waar Phil (Bouli Lanners), een 55-jarige Belg die woont op een afgelegen Schots eiland, mee worstelt, nadat hij na een hersenbloeding wakker wordt met geheugenverlies. Millie (Michelle Fairley), de dochter van Phils baas, ontfermt zich over hem. Ze helpt hem om weer aan zijn eigen leven te wennen, vertelt hem waar hij vandaan komt, waar hij wel en niet van houdt, en dat zij een geheime verhouding hadden. Het is weer voorzichtig aftasten, maar gaandeweg geven ze zich aan elkaar over. Oude liefde roest immers niet. Maar was het wel oude liefde?

Nobody Has to Know ging in 2021 in première op het Toronto International Film Festival en was in dat jaar ook te zien op het Chicago International Filmfestival, waar zowel Bouli Lanners als Michelle Fairley de prijs voor respectievelijk ‘Beste Acteur’ en ‘Beste Actrice’ in de wacht sleepten. Op het Franse festival La Roche-sur-Yon International Film Festival won de film de ‘Grand Prix du Jury’ (2021). In februari van dit jaar werd de film ook vertoond op het Filmfestival Oostende.

De film wordt 5 mei 2022 uitgebracht door distributeur Gusto Entertainment.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter