Nog een nieuwe trailer voor Cars 3

Walt Disney Pictures en Pixar hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Cars 3. Deze kun je hieronder bekijken.

Cars 3 trailer

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

De film ziet de terugkeer van Owen Wilson als de stem van Lightning McQueen, Larry the Cable Guy als Mater, Bonnie Hunt als Sally Carrera en Cheech Marin als Ramone. Andere rollen zijn er voor Cristela Alonzo, Chris Cooper, Armie Hammer, Nathan Fillion, Kerry Washington, Lea DeLaria.

De Nederlandse stemmen van Cars 3 worden ingesproken door Hans Somers, Peggy Vrijens, Edo Brunner, Laus Steenbeke, Rob van Meeberg, Johnny Kraaijkamp Jr en Olav Mol.

Cars 3 wordt geregisseerd door Brian Fee (storyboard artist van Cars en Cars 2). Het scenario is geschreven door Kiel Murray, Bob Peterson, Mike Rich.

Vanaf 26 juni 2017 kun je de film in de bioscoop zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter