Nog meer clips Disney’s Peter en de Draak

Walt Disney Pictures heeft meerdere clips vrijgegeven van de live-action/animatiefilm Pete’s Dragon / Peter en de Draak. Deze kan je hieronder bekijken. De film is een remake van de gelijknamige Disney-klassieker uit 1977.

Peter en de Draak

Peter en de Draak

Al jaren maakt houtsnijder meneer Meacham kinderen blij met zijn verhalen over een woeste draak die diep in de donkere bossen van de Pacific Northwest woont. Zijn dochter Grace, die werkt als boswachter, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Pete ontmoet. Pete is een mysterieuze jongen zonder huis en familie die samen beweert te leven met een gigantische, groene draak genaamd Elliott. De beschrijvingen die Pete over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de verhalen van meneer Meacham. Daarom gaat Grace samen met haar vriendin Natalie op zoek naar de waarheid. Een zoektocht die resulteert in wonderlijke vriendschappen.

In Peter en de Draak wordt de hoofdrol gespeeld door Oakes Fegley, als de jongen Pete. Wie de stem van zijn beste vriend Elliot de draak zal inspreken is nog niet bekend. Andere rollen zijn voor Oona Laurence, Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Karl Urban, Wes Bentley en Craig Hall.

De film wordt geregisseerd door David Lowery op basis van een scenario door Lowery & Toby Halbrooks.

De film zal vanaf 5 oktober 2016 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.