Noomi Rapace in Angel Of Mine trailer

Lionsgate heeft de trailer uitgebracht voor de aankomende thriller Angel of Mine van regisseur Kim Farrant met in de hoofdrol BAFTA genomineerde Noomi Rapace. De film beleeft zijn wereldpremière op het Melbourne International Film Festival 2019 en staat gepland voor de release in augustus. Bekijk de video hieronder!

Angel Of Mine

Angel of Mine is het verhaal van Lizzie, een moeder wiens dochter jaren geleden is gestorven. Ze raakt ervan overtuigd dat de dochter van een vreemde eigenlijk haar dochter is. Ze raakt geobsedeerd door het meisje en verliest de realiteit uit het oog.

De film heeft rollen voor Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Prometheus) als Lizzie, Golden Globe-genomineerde actrice Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale) als Claire en Luke Evans (Dracula Untold, The Hobbit) als Mike.

De film is een psychologisch drama gebaseerd op de Franse film L’Empreinte de L’Ange uit 2008. Het is geregisseerd door Kim Farrant (Strangerland, Rush) op basis van een script geschreven door Academy Award genomineerde Luke Davies (Lion) en David Regal.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter