Noorse serie Exit vanaf 10 maart op NPO

Het eerste seizoen van de Noorse serie Exit verschijnt op 10 maart 2022 op de NPO. Het eerste seizoen wordt in zijn geheel beschikbaar gesteld op NPO Plus en is tevens wekelijks te volgen op NPO 3 en NPO Start.

Hoe decadent gaat het eraan toe aan de top van de Noorse financiële wereld? De internationaal bekroonde Noorse zwarte komedie heeft de hoogste online kijkcijfers ooit in Noorwegen! Bekijk hieronder een trailer.

Serie Exit op NPO

De vier vrienden Adam, William, Henrik en Jeppe zijn stinkend rijke speculanten uit Oslo, die alsmaar dieper afglijden in de bodemloze put van seks, drugs en aandelenboekjes. Deze dramareeks is gebaseerd op de waargebeurde verhalen van enkele topinvesteerders in Oslo en wist de hele wereld te fascineren én shockeren.

Exit is een Noorse dramaserie van de zender RÚV. De serie ging in première op 27 september 2019. De serie van Øystein Karlsen (Dag, Whitstable Pearl) werd geïnspireerd door ware verhalen.

De cast van deze serie bestaat uit o.a. Agnes Kittelsen (Between Us), Ine Willman, Jon Øigarden (Dag, Mammon, Wisting, Norsemen), Pål Sverre Hagen (Valkyrien), Simon J. Berger (Box 21, Hidden, Conspiracy of Silence), Tobias Santelmann (The Last Kingdom).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter