Noorse serie Eyewitness te zien bij Ziggo Movies & Series XL

De Noorse serie Eyewitness, ook wel bekend als Øyevitne is nu te zien bij Ziggo Movies & Series XL. Twee vijftienjarige jongens zijn getuige van een bloedbad. Zij worden opgemerkt, maar weten te ontkomen. Nu vrezen zij dat de daders hen weten te vinden en dat hun geheim wordt ontdekt. Bekijk hieronder een trailer.

Eyewitness bij Ziggo

Op een avond hebben de tieners Philip en Henning een geheim afspraakje in een vervallen keet bij een zandgroeve. De jongens zijn verliefd op elkaar, maar dat mag niemand weten. Dan zien ze hoe een vastgebonden man door vier ongure types uit de kofferbak van een auto wordt getrokken. De man, die kennelijk beseft wat hem boven het hoofd hangt, slaagt erin zichzelf te bevrijden en schiet vervolgens al zijn belagers neer. Zo zijn Philip en Henning ongewild getuige van een gruwelijke moordpartij. De dader heeft hen ook gezien, maar ze weten te ontsnappen. Naderhand zijn de jongens doodsbang, ook voor wat er zal gebeuren als iemand erachter komt dat ze samen iets hebben. Daarom besluiten ze aan niemand te vertellen wat ze hebben gezien. Het toeval wil dat het onderzoek naar de meervoudige moord wordt toegewezen aan Philips pleegmoeder, politiechef Helen Sikkeland. Hoe lang zullen de twee ooggetuigen hun geheimen weten te bewaren?

De hoofdrollen worden gespeeld door Odin Waage, Kim Sørensen, Per Kjerstad, Yngvild Støen Grotmol, Anneke von der Lippe, Kim Sørensen.

Eyewitness is een Noorse miniserie van de zender NRK1 en ging in première 20 oktober 2014. De serie is ontwikkeld door Jarl Emsell Larsen en Kathrine Valen Zeiner. Een Amerikaanse remake die ook Eyewitness heette, was in 2016 te zien op USA Network.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter