Noorse serie Twin vanaf 1 juli op NPO

De Noorse serie Twin is vanaf 1 juli te zien op NPO. Bekijk hieronder alvast een trailer. Wanneer een jonge moeder verantwoordelijk is voor de accidentele dood van haar man, overtuigt ze de identieke tweeling van de overleden echtgenoot om zijn identiteit te nemen.

Noorse serie Twin op NPO

Erik en Adam zijn identieke tweelingbroers die een heel ander leven leiden. Erik is een arme, zwervende surfer. Adam een succesvolle familie- en zakenman. Wanneer Erik voor het eerst in 15 jaar zijn broer opzoekt, ontstaat er een ruzie met Ingrid, de vrouw van Erik, die hem per ongeluk vermoord. Om te voorkomen dat ze worden gearresteerd voor moord en om de familie van zijn broer te redden, neemt Erik de identiteit van Adam over. Het blijkt al snel dat de grootste uitdaging niet is om niet gepakt te worden – maar je voor te doen als iemand die je niet bent.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kristofer Hivju, Kristoffer Metcalfe, Anne Elvedal, Vegard Steiro Amundsen, Sofia Lersol Lund.

TWIN is een Noorse thrillerserie van de zender NRK1. De serie ging in première op 30 november 2019. De serie is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Kristoffer Metcalfe.

TWIN is vanaf 5 juli maandag t/m donderdag te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf 1 juli te streamen op NPO Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter