Norsemen seizoen 3 vanaf 22 juli op Netflix

De Noorse Netflix serie Norsemen is inmiddels toe aan haar derde seizoen. Norsemen seizoen 3 zal op woensdag 22 juli op Netflix verschijnen. De serie wordt omschreven als een kruising tussen Monty Python en Game of Thrones. In 790 AD bestaat het leven van de Vikingen van Norheim uit plunderen, mensen tot slaaf maken en problemen oplossen met geweld.

Norsemen seizoen 3

Norsemen speelt zich af in het Noorwegen van de jaren 790, met verschillende personages die de hoofdrol spelen naarmate de serie zich ontwikkelt. Het verhaal behandelt het leven van Vikingen in de stad Norheim en hen die te maken hebben met het dagelijks leven en conflicten van verschillende komische situaties. Naarmate de serie vordert, leiden geschillen met naburige dorpen, waaronder een rivaliserende stam onder leiding van de meedogenloze Jarl Varg, en de inspanningen van een Romeinse slaaf Rufus, om de cultuur van Norheim te moderniseren tot voortdurende conflicten.

Norsemen werd oorspronkelijk gelanceerd in Noorwegen bij NRK1 op 21 oktober 2016  en had de naam Vikingane. Op Netflix gaat deze door het leven als Norsemen. Norsemen seizoen 3 zal in juli verschijnen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Henrik Mestad, Marian Saastad Ottesen, Nils Jørgen Kaalstad, Kåre Conradi, Silje Torp, Trond Fausa Aurvåg, Øystein Martinsen, Jon Øigarden, Kristine Riis, Bjørn Myrene. Onder de nieuwe castleden voor seizoen 3 zijn Iben Akerlie, Per Christian Ellefsen, Thorbjørn Harr, Jakob Oftebro, Pia Tjelta en Amir Asgharnejad.

De serie is geschreven en geregisseerd door Jon Iver Helgaker en Jonas Torgersen. De serie is zowel in het Noors als in het Engels opgenomen. Zo kon de serie sneller verkocht aan het buitenland.

Norsemen seizoen 3 zal op woensdag 22 juli op Netflix verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter