Norskov seizoen 2 vanaf 1 september op Netflix

Norskov seizoen 2 is vanaf 1 september te zien op Netflix. In de misdaadserie keert een politieagent terug naar zijn geboortedorp om daar drugscriminaliteit te bestrijden.

Norskov seizoen 2 op Netflix

Norskov, een industrieel havenstadje in het noorden van Denemarken, vecht voor zijn toekomst. Maar een groeiend drugsprobleem onder de jongeren vormt een belemmering. Detective Tom Noack keert na 20 jaar terug naar zijn geboorteplaats om het drugscircuit aan te pakken. Wanneer blijkt dat de criminaliteit veel dichter bij huis is dan aanvankelijk gedacht, belandt Noack in een tweestrijd tussen vriendschap en werk.

Wanneer ondernemer “Bondy” Bondesen wordt veroordeeld tot 14 jaar gevangenis voor handel in drugs en zijn vrouw Claudia besluit op te stappen als directeur van zijn bouwonderneming, komen ze in conflict met het establishment van Norskov. Claudia lijkt niemand meer te kunnen vertrouwen, behalve de agent die haar man heeft opgesloten.

Rollen in de reeks zijn er voor Thomas LevinClaus Riis Østergaard, Jacob Hauberg Lohmann.

Norskov is een Noorse misdaadserie van de zender TV 2. De serie ging in première op 21 september 2015. De serie is ontwikkeld door Dunja Gry Jensen. Sinds 20 december 2016 staat seizoen 1 op Netflix. Norskov seizoen 2 is vanaf 1 september te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter