Not Okay trailer met Zoey Deutch & Dylan O’Brien

Hulu heeft de nieuwe trailer uitgebracht voor de satirekomedie van Searchlight Pictures, getiteld Not Okay, met in de hoofdrollen Zoey Deutch en Dylan O’Brien. De film moet op 29 juli verschijnen op Hulu. In Nederland zal de film waarschijnlijk op Disney Plus verschijnen. De Not Okay trailer kun je hieronder bekijken.

Not Okay trailer

Not Okay trailer

Danni Sanders, een doelloze aspirant-schrijver zonder vrienden, geen romantische vooruitzichten en – het ergste van alles – geen volgers, faket een Instagram-vriendelijk tripje naar Parijs in de hoop haar social media een boost te geven. Wanneer een angstaanjagend incident de Lichtstad treft, valt Danni onbewust in een leugen die groter is dan ze ooit had gedacht. Ze ‘geeft’ een held terug, en sluit zelfs een onwaarschijnlijke vriendschap met Rowan, een overlevende van een schoolschietpartij die zich inzet voor maatschappelijke verandering, en vind ze de man van haar dromen. Als influencer heeft Danni eindelijk het leven en het publiek dat ze altijd al wilde hebben. Maar het is slechts een kwestie van tijd voordat de façade barst.

Not Okay is geschreven en geregisseerd door Quinn Shepard. Het wordt geproduceerd door Brad Weston en Negin Salmasi voor Makeready.

Not Okay heeft hoofdrollen voor Zoey Deutch (Before I Fall, Buffaloed), Dylan O’Brien (Love and Monsters), Mia Isaac (Don’t Make Me Go), Embeth Davidtz (Matilda), Nadia Alexander (The Sinner), Tia Donne Hodge (The Land of Steady Habits), Negin Farsad (High Maintenance), Karan Soni (Deadpool) en Dash Perry.

De film Not Okay moet op 29 juli verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter