Officiële trailer van Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Dutch FilmWorks onthult eerste beelden verfilming van aangrijpende waargebeurde verhaal van Hannah Goslar en Anne Frank, de eerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank. Bekijk hieronder de officiële trailer van Mijn Beste Vriendin Anne Frank. De film wordt 4 februari 2021 verwacht in de Nederlandse bioscopen.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank

Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929) zijn beste vriendinnen ten tijde van het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Maar drie jaar later, in 1945, hebben de twee meisjes een buitengewone ontmoeting in concentratiekamp Bergen-Belsen. Daar riskeert een moedige Hannah haar leven in de hoop haar ernstig verzwakte vriendin te helpen.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank wordt geregisseerd door Ben Sombogaart (Rafaël, Knielen op een bed violen, De Storm en De Tweeling). Hannah Goslar wordt gespeeld door Josephine Arendsen. De 14-jarige actrice speelde vorig jaar in Mijn Bijzonder Rare Week Met Tess. Anne Frank wordt gespeeld door de 17-jarige Aiko Mila Beemsterboer, die eerder de hoofdrol vertolkte in de film Vechtmeisje. Roeland Fernhout en Lottie Hellingman spelen de ouders van Hannah Goslar terwijl Stefan de Walle de rol van Otto Frank vervult.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank wordt geproduceerd door Hans de Weers namens FATT productions en Paul Ruven namens Talent United, in samenwerking met de Nederlandse distributeur Dutch FilmWorks.

De film wordt 4 februari 2021 verwacht in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter