Oktoberfest: Beer & Blood vanaf 1 oktober op Netflix

Bedrog, verraad en moord volgen wanneer twee machtige familiebrouwerijen oorlog voeren over het wereldberoemde bierfestival in het begin van de 20e eeuw in München. Dit alles zie je in de dramaserie Oktoberfest: Beer & Blood. De reeks is vanaf 1 oktober te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Oktoberfest: Beer & Blood op Netflix

In het München van 1900 gebruikt de ambitieuze brouwer Curt Prank harde tactieken in zijn plan om een biertent te bouwen die het lucratieve Oktoberfest zal veroveren.

Een rijke nieuwkomer met een duister verleden arriveert in München, vastbesloten om het lokale Oktoberfest bij te wonen met zijn eigen brouwerij. Maar wanneer zijn dochter verliefd wordt op de erfgenaam van een rivaliserende brouwerij, ontstaat er een gewelddadige reeks gebeurtenissen die de toekomst van beide gezinnen bedreigt.

De cast bestaat uit Mišel Matičević, Martina Gedeck, Klaus Steinbacher, Mercedes Müller, Maximilian Brückner, Brigitte Hobmeier, Markus Krojer, Martin Feifel, Michael Kranz, Vladimir Burlakov.

De serie is ontwikkeld naar een idee van Alexis von Wittgenstein. Christian Limmer en Ronny Schalk schreven de reeks die onder de naam Oktoberfest 1900 in september 2020 verscheen in de ARD Mediathek.

Oktoberfest: Beer & Blood is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter