Omar Sy in trailer van nieuwe Netflix Original serie Lupin

Netflix onthult vandaag de trailer en poster van Lupin, de nieuwste Franse Netflix Original series met Omar Sy. Bekijk de trailer en poster hieronder. Deze Netflix Original-serie is vanaf 8 januari te zien, alleen op Netflix.

Lupin Netflix

Lupin op Netflix

Het leven van Assene Diop wordt volledig op z’n kop gezet wanneer zijn vader komt te overlijden nadat hij beschuldigd is van een misdaad die hij niet heeft gepleegd. 25 jaar later vindt Assene inspiratie bij “Arsène Lupin, Gentleman Burglar” om zijn vader te wreken…

De cast bestaat uit namen als Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab. De reeks is gemaakt door George Kay in samenwerking met François Uzan. De regie is in handen van Louis Leterrier (aflevering 1 – 3) en Marcela Said (aflevering 4 & 5).

Het eerste deel van Lupin bevat 5 afleveringen en is beschikbaar op Netflix vanaf 8 januari 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter