Ontdek de teaser van Netflix’ Fate: The Winx Saga

Ontdek de teaser van Netflix’ Fate: The Winx Saga. Deze kun je hieronder bekijken. Ben je er klaar voor om de bovennatuurlijke wereld te ontdekken? Kom dan naar de poort van de Alfea-school, vanaf 22 januari 2021.

Fate: The Winx Saga op Netflix

Fate: The Winx Saga is een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen…

Fate: The Winx Saga van Brian Young (The Vampire Diaries) is een live-action serie gebaseerd op de populaire Italiaanse tekenfilmserie WINX CLUB van Iginio Straffi.

De cast bestaat uit Abigail Cowen als Bloom (The Chilling Adventures of Sabrina, The Fosters), Hannah van der Westhuysen als Stella (Grantchester, Lamborghini), Precious Mustapha als Aisha (Endeavour), Eliot Salt als Terra (Normal People, Gameface), Elisha Applebaum als Musa (Undercover Hooligan, No Reasons), Sadie Soverall als Beatrix (Rose Plays Julie), Freddie Thorp als Riven (The Discovery of Witches, Safe, Overdrive), Danny Griffin als Sky (So Awkward, The Gentlemen), Theo Graham als Dane (Clink, Hollyoaks, Brief Encounters) en Jacob Dudman als Sam (The Stranger, Medici, The A List). Daarnaast zijn er rollen voor onder meer Eve Best, Robert James-Collier, Josh Cowdery, Alex Macqueen en Eva Birthistle.

De zesdelige Netflix Original serie is gemaakt door Archery Pictures Production in samenwerking met Rainbow. Fate: The Winx Saga is vanaf 22 januari 2021 wereldwijd beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter