Opnames André in Cinemas van start tijdens Maastrichtconcerten

De Maastrichtconcerten van André Rieu zijn weer van start gegaan op het Vrijthof met dit jaar als special guest Los del Río, bekend van de Macarena. Hier worden de beelden opgenomen van de concertregistratie André in Cinemas.

Onder de titel Amore – My Tribute to Love staan de concerten dit jaar volledig in het thema van de liefde. En wie kan deze liefdevolle avond beter gastheer zijn dan Dr. Love himself? Robert ten Brink verzorgt de presentatie exclusief voor de bioscopen en neemt de bioscoopbezoeker mee achter de schermen tijdens het concert van André Rieu. Bovendien heeft Robert na het concert een exclusief interview met Rieu. Dit jaar in meer dan 110 bioscopen waaronder Pathé, Vue, Kinepolis en vele anderen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Amore – My Tribute to Love is een eerbetoon aan zijn liefde voor muziek en de liefde voor zijn beide families. De concerten in Maastricht volgen op het uitbrengen van het album ‘Amore’ in 2017. Dit album bevat André Rieu’s versies van bekende liefdesliedjes, zowel in de pop- als de klassieke muziek.

André in Cinemas wordt geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd door Piece of Magic Entertainment. Het productie- en distributiebedrijf voor artiesten en licentiegevers werd in 2017 opgericht door André Rieu, Pierre Rieu en Caspar Nadaud en startte met een serie concerten van André Rieu op het grote doek. André in Cinemas Amore – My Tribute to Love is in Nederland te zien in de bioscopen van onder meer Pathé Theaters, Vue Nederland, Kinepolis en vele anderen op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli.