Opnames gestart van Belgisch-Nederlandse Netflix serie Knokke Off

Vandaag starten de opnames voor de nieuwe zomerse Netflix-serie Knokke Off (werktitel) over een vriendengroep die hun zomer doorbrengt aan de Belgische kust. In Knokke Off zijn onder meer rollen weggelegd voor Anna Drijver, Eliyah Altena, Jasmine Sendar, Pommelien Thijs en Willem de Schryver. Knokke Off wordt in 2023 op Netflix verwacht in Nederland; in Vlaanderen zal de serie op Eén verschijnen.

Knokke Off

In de tiendelige fictiereeks beleven Louise (Pommelien Thijs) en Alexandre (Willem De Schryver) een onbezonnen zomer in Knokke. Door de hoge verwachtingen van hun ouders gaan ze echter wanhopig op zoek naar iets wat ze maar niet vinden: echte vriendschap, liefde en vooral… zichzelf. Hun wereld wordt verstoord door de komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver).

In Knokke Off schittert een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Anna Drijver, Jasmine Sendar, Ruth Becquart, Geert Van Rampelbergh, Ini Massez, Emma Moortgat en Gène Bervoets. De serie is een creatie van Anthony Van Biervliet, geschreven door Luk Wyns en Nele Vandael en wordt geregisseerd door Tom Goris (Gevoel Voor Tumor, wtFOCK).

De reeks is een productie van Dingie voor VRT en Netflix in samenwerking met Dutch FilmWorks en met de steun van Screen Flanders, de Stad Knokke-Heist en de Tax Shelter maatregel van de Federale Overheid. Knokke Off is de werktitel van de serie, een definitieve titel volgt spoedig. De serie wordt in 2023 verwacht.

Foto: Thomas Nolf

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter