Opnames haaienfilm Meg 2: The Trench gestart

De opnames van Meg 2: The Trench zijn van start gegaan. Dat blijkt uit een bericht van Variety.

De in 2018 verschenen haaienfilm The Meg (met Jason Statham) is een Amerikaans-Chinese productie en de film werd uiteindelijk gemaakt nadat Walt Disney Studios geen gebruikt maakte van de filmrechten van het boek Meg (Steve Alten) uit 1997. Naast Statham waren ook Ruby Rose, Li Bingbin, Rainn Wilson, Winston Chao en Cliff Curtis in de film te zien.

Meg 2: The Trench

In oktober 2018 werd Meg 2 aangekondigd en nu blijkt dat de opnames van deze film van start gegaan zijn. De regie ligt dit keer bij Ben Wheatley. De kans is groot dat Jason Statham en Li Bingbin hun rollen uit de eerste film weer zullen oppakken.

Details over het verhaal van Meg 2: The Trench lijken nog niet bekendgemaakt te zijn, al weten we wel dat de film gebaseerd is op het gelijknamige tweede boek in de Meg reeks.

Er is nog geen releasedatum van de film bekend.

Ben jij benieuwd naar de originele Meg film? Lees hier een The Meg recensie of bekijk hem via de onderstaande links:

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter